v tomto blogu najdeš vše co mi vykouzlý úsměv na tváři a doufám že i tobě

Život jako v pohádce..

8. 6. 2017 20:06
Rubrika: Nezařazené

Život jako v pohádce. Kdo z nás si to kdy nepřál? Mě často takové myšlenky přepadají, když se dívám na romantiku, nebo když čtu nějakou tu červenou literaturu. :)

A o to víc jsem pak zklamaná, když přijdu domů, kde na mě čeká neumyté nádobí, spousta povinností a manžel, který zrovna není naladěný na stejné vlně. Já bych si přála, aby mě jen tak objal a řekl mi něco romantického a on zase abych udělala večeři, protože nebyl na obědě a má hlad.

Ale život je jako v pohádkách, jen si musíme umět všímat maličkostí a různých drobností. Třeba dnes jsem si zapomněla mobil v autě, se kterým muž odjel na celý večer do práce. A tak, aby jsme se mohli nějak dorozumívat si kvůli mně můj manžel nainstaloval do mobilu messenger. Může se zdát, že jde o zdánlivou prkotinu, jenže já vím, že instalaci messengru již hodně dlouhou oddaloval a nic takového si do mobilu instalovat nechtěl. Ale nyní to udělal. Na nic nečekal a prostě ho tam stáhnul.

A to má pro mě velikou cenu! :) 

Aby jsme tedy měli život jako v pohádce,tak si někdy opravdu stačí všímat zdánlivých prkotin. A  kdyby to nebyla hned celá pohádka, úsměv na tváři to určitě vykouzlí a to přece jde. ;)

 

Zobrazeno 964×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio