v tomto blogu najdeš vše co mi vykouzlý úsměv na tváři a doufám že i tobě

Na "dobro" není čas

15. 8. 2009 23:08
Rubrika: Nezařazené | Štítky: politika

 Nedávno jsem četla rozhovor s nejmenovaným politikem, který se dost zasazuje o svoji stranu i za cenu, že té druhé ublíží, nebo ji pošpiní. Nebojí se jít přes sebevětší špinavosti a je mu to jedno, dokonce se tím sám vychloubá! A tak se ho jeden zvědavý novinář zeptal, proč nekoná "dobro"? Proč špiní druhé strany a tím i sám sebe? A on se zasmál a poté povídá, že "konat dobro" není snadné a on, že na to nemá čas, že pokud to chce někde totáhnout, tak musí konat "zlo".

 To mě zaujalo, jakto, že není snadné konat "dobro"? Vždyť je to velmi snadné, stačí na to akorát přijít! A že nemá čas? Tak to mně přijde jako ta nejhloupější výmluva! Jak to s námi potom tedy bude, pokud se i my budeme řídit heslem, že na "dobro" není čas?

 Na konání dobrých skutků je přeci čas pokaždé, vždyť stačí tak málo, třeba se jen na někoho usmát, nebo mu s něčím pomoct, pomodlit se.... Je mnoho způsobů, jak vykonat dobrý skutek! Ale naši páni politici na to nemají čas! Jak potom tedy mohou říkat, že pro nás chtějí jen to nejlepší?...

 Neříkám, že je jednoduché statát se slavným, nebo uznávaným politikem, že si také museli něčím projít, ale pokud toto budou i nadále říkat, jak jim potom máme věřit?...

 Každý se pouze jen ohání druhou stranou, co je na ní špatné, dělají proti sobě různé reklamy, jen aby co nejvíce pošpinili druhou stranu, ale proč? Protože oni pro nás chcou pouze to nějlepší!

 Je mi z toho na nic, jak si pak má člověk zvolit, když se mezi sebou pouze uráží a napadají?

 Jak to u nás bude vypdat, když vyhraje volby, pan: na "dobro" není čas? Budeme se vzájemně špinit, jen pro to, aby jsme dokázali, že jsme lepší? Když to jde tak jednoduše? DOBRÝM SKUTKEM! Nořekněte, není vám den, hned milejší, když se na vás někdo usměje? Někdo vám něco pochválí? S něčím vám pomůže, poradí? Mně tedy ano!:)

 Proto nezapomínejme, že jsme křesťané a vede nás náš Pán! Konat "dobro" je přeci tak snadné i bez rad politiků!...:)

 

 

Zobrazeno 984×

Komentáře

Piki

Souhlasím s Tebou!!!<br />
Taky už sem si všiml, že na předvolebních plakátech bilboardech se dost často objevuje to, co dělá druhá strana špatně. Podle mě by se to mělo zakázat, vždyť je to stejné jako s reklamou na prací prášek. Tam mají taky vždycky \"běžný prací prášek\", nic konkrétního napsat nemůžou!!!

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio