v tomto blogu najdeš vše co mi vykouzlý úsměv na tváři a doufám že i tobě

nespravedlost

26. 6. 2009 22:54
Rubrika: Nezařazené | Štítky: ...

                                           nespravedlné obvinění

 

Jistě už se každému z nás salo, že byl nespravedlivě potrestán,otrestán za něco, co neudělal! Každý si tedy dovedem představit, jak to bolí a jak se chceme rvát a obhájit svojí pravdu!

 I mně se dneska něco podobného stalo, byla jsme obviněná a potrestaná z něčeho, co jsem neudělala!V první chvilce, jsme to nechápala a mávla nad tím rukou! Poté mii to začalo docházet a já si plně uvědomovala rozsah tohot obviněí a začalo mi býti ouzko! Chtěla jsembrečet a říct, to celému světu, že jsme byla neprávem obviněná a potrestaná!

Na cestě domů jsme si pak v autobuse uvědomila, že nejsem sama, kdo je neprávem obviněn a potrestán! Vzpomněla jsme si na nedávno shlédnutý film Vykoupení ze Shoesenské věznice a došlo mi, že třeba i mnoho věznů je nespravedlivě poterstáno a odsouzeno! A oni to mají mnohem horší!V tu chvíli jsme se zastyděla poprvé!

Poté jsme nad tím dumala čím dál tím víc a přemýšlela proč se to děje a snažila jsme se najít hlubší smysl!

A pak mi to došlo, vzpomněla jsme si na jednu americkou romantickoou komedii shlédnutou před léty, kde se dcera své matky ptá, pokud by měla možnost, vrátit se zpět ve svém životě a změnit jednu věc, jaká by to byla!Ona se zapřemýšlela a řekla, že nic, protože všechny chyby které udělala, ji dovedly k tomu, kde nyní je, kde je šťastná, k její rodině!A v tom jsem se zastyděla podruhé! Ano byla jsme neprávem obviněná, ale jak k tomu přijdou ti ostaní, kolik lidí nezažiloo někdy zradu? Jakoukoliv, ať ze strany kamaráda, rodičů, či učitelů, nebo kohokoliv jiného! A já si tu stěžuju a při tom vím, že je to vůle Boží! Protže on vede naše životy a kdyby nechtěl, nestalo by se to!

Ale toto všechno mi došlo pozdě a protot se nyní za sebe stydím potřetí, za svojí slabost!

Zobrazeno 747×

Komentáře

Daliluh

Snad by příště stálo zato si to po sobě jednou přečíst, aby ses nemusela stydět počtvrté za ty překlepy a chyby;-).

Vlad

To Daliluh: <br />
Chyby v textu teď nejsou prvořadé, ale myšlenka! A pak, kdo z nás je bez chyby. <br />
<br />
To Misinka: <br />
Stydět se = uvědomovat si, a uvědomovat si znamená rozšiřovat své zkušenosti, a zkušenosti z nás dělají to čím jsme. Jestli si vzpomínáš na celý příběh hlavní postavy vězně z věznice Shawshank, tak i on prošel různými úskalími, až ke svobodě. Ovšem musel ostatním ukázat co v něm je. Takže až na tebe zase přijde taková chvilka vzpomeň si třebas na toho vězně, ale hlavně na Boha, který ač to možná tak nevypadá je stále s tebou.

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio